INDO-ENTERTAINMENT

WELKOM BIJ CHARD


Met CHARD is uw feest altijd apart. CHARD is een gezellige band die het publiek betrekt bij het gebeuren binnen een evenement. Het repertoire richt zich naar het Indisch circuit, o.a. kumpulans, pasars en allerlei Indische feesten, maar kan zich ook als veelzijdige groep presenteren op braderieën, bruiloften, of diner dansants.


Het repertoire bestaat uit evergreens, oldies, rock "n" Roll, pop, soul, cumbia en potjo2 voor de

line dance liefhebbers, country en zuid-amerikaans. Ook het publiek wat komt om naar muziek te luisteren wordt niet vergeten, CHARD brengt prachtige vocale en instrumentale nummers ten gehore. CHARD is een pretentieloze groep die muzikaal zijn mannetje staat.


Uw publiek zal "het gezellige onder ons" gevoel hebben bij een optreden van deze bandAlle muzikanten hebben bij verschillende bands gespeeld, ook met beroemde muzikanten zoals: Andy Tielman, Nokie Edwards (lead gitarist van de fameuze band The Ventures en hebben een hele lang muzikale carrière achter zich. De band bestaat uit vrienden die elkaar van de jonge jaren kennen. Toen speelde ieder in zijn eigen bandje. Het zijn bands met allerlei soorten genre.


Het contact is ontstaan uit een wederzien tijdens muziekevenementen en al gauw kon het ook niet anders dan dat de klik ontstond en besloten werd een band te vormen. Op de bühne straalt het plezier ervan af, het optreden en muziek maken was net als toen in die jonge jaren nog altijd blijvend enthousiast gebleven. De gezamenlijke tik (muziek) is bij allemaal gelijkmatig aanwezig. De letters van de voornamen van de muzikanten vormen de band.


Music Is Our First Love And It Will Be Our Last


CHARD Music Interest uit Ede


Opgericht:

2010


Repertoire:

Evergreens

Oldies

Rock n’Roll

Soul

Potjo, potjo

Country

Zuid-Amerikaans


Gespeeld bij o.a.:

Pasar Malams

Kumpulans

Indo-rock-soul Party’s

Pelita Culturele middagen

Country / R&R matinee’s


Contactpersoon:

Albert van Prehn

T: (030) 605 45 98 of

M: 06-40 25 38 26


Eigen PA: ja

K.v.K.: 57494959


Chard
Carel

lead guitar
vocals
Hans

bassist
vocals
Albert

lead guitar
Rob

drums
Donald

ritme lead guitar
synthezizer
vocals
E-mailadres: albertvanprehn@outlook.com