INDO-ENTERTAINMENT

SELAMAT DATANG: WELKOM BIJ SATÉ PARTY


Saté is onze specialiteit en van elke dag een feest maken ook! Maak kennis met de lekkerste saté die u ooit geproefd heeft door een Saté Party te organiseren.


Natuurlijk kunnen we een party ook aanvullen met meer dan alleen saté. Wij hebben diverse overheerlijke Indonesische specialiteiten, zoals snacks en volledige gerechten, waaronder de befaamde nasi bunkus! Alle gerechten zijn gemaakt volgens de oude en vertrouwde Indonesische traditie en keuken. Met een keuze uit meer dan vijftien soorten snacks en meer dan twintig verschillende soorten gerechten, hopen wij dat onze gerechten u goed zullen smaken.


Ain’t No Party Like a Saté Party!


Onze diensten

Als Saté Party weten wij als geen ander hoe je alles moet voorbereiden voor een geslaagd feest. Wij leveren niet alleen alles voor een van onderstaande feesten, maar zijn tegelijkertijd uw host, gesprekspartner en soms zelfs uw geheugen om alles tot in de puntjes voor te bereiden.


Helaas hebben we in Nederland niet alles in de hand, maar ook als het toch mocht gaan regenen ... maken we er samen een Saté Party van!


Saté Party ondersteunt u graag bij het organiseren van uw BBQ thuis of op de zaak. Van het leveren van onze authentiek Indonesische saté tot complete maaltijden en full service party’s.


Bedrijfsfeest

Saté Party is specialist als het gaat om het organiseren van een geslaagde Saté BBQ voor een personeelsfeest.


De eerste vragen die u nu heeft


Vanaf 25 personen kunt u met ons een geheel verzorgd feest organiseren, dus geen geregel bij verschillende partijen. Alleen onze overheerlijke satés bestellen? Dat kan uiteraard ook.


Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de catering voor uw personeelsfeest via Saté Party? Vraag hier een offerte aan! Voor meer informatie kunt u ons bereiken via bedrijfsfeest@sateparty.nl.


BBQ feest aan huis

U kent het wel, thuis een feest geven met al uw familie, vrienden en buren ... maar zelf genieten? Lastig, want u bent dagen tevoren bezig met voorbereiden:Met Saté Party kunt u een compleet verzorgd feest organiseren (of delen ervan), zodat u ook zelf ongestoord kunt genieten. Tenslotte bent u zelf ook aan een feest toe!


Het Team

Saté Party is ontstaan uit 2 jongensdromen, namelijk die van entrepreneurs Jeffrey Pijpaert en Raymond Kreefft. Na een gezellig BBQ feest, met uiteraard de geheime saté recepten van Raymond, werd er nog gezellig nagepraat over van alles en hoe leuk het wel niet zou zijn om iedere dag een feest te hebben. Zoals zo vaak kwam van het een het spreekwoordelijke ander. Het idee was geboren en de twee vrienden organiseren sindsdien overal in het land Saté Party’s.


Saté Party is voor ons deel 1 van onze droom en wij hopen dat u ons deelgenoot willen maken van uw (droom) party. Nodigt u ons uit om uw feest te organiseren? Dan zorgen wij dat uw gasten na afloop zullen zeggen: Ain’t No Party Like a Saté Party!


Groeten van Jeffrey en Raymond


Wilt u uw wensen voor een feest eens met ons bespreken of heeft u specifieke vragen? Aarzel niet om ons te mailen, we staan graag voor u klaar!


Jeffrey Pijpaert - Jeffrey@sateparty.nl of

Raymond Kreefft - Raymond@sateparty.nl


Saté Party


Jeffrey Pijpaert en

Raymond Kreefft


M: 06-24 64 65 06 (Raymond)


K.v.K.: 27371241

BTW nr.: NL181835721B02

IBAN: NL18INGB0004519120

Saté Party E-mailadres: Jeffrey@sateparty.nl