INDO-ENTERTAINMENT

THE ROCKING PLAYERS


The Rocking Players is een band met een repertoire uit de jaren ’50 tot heden en spelen o.a. de volgende muziekstijlen: Rock ’n Roll, Country, Disco, Soul, Funk, Nederlandstalig, Indonesisch, Poco Poco en nog meer.


The Rocking Players bestaan uit jongens van de 2e generatie indo’s die in de muzikale voetsporen treden van hun ouders die de Indorock naar Nederland hebben gebracht.


De band bestaat uit de volgende leden (v.l.n.r.):


Gerrit Talsma (drums)   

Jörgen van der Hoeven (gitaar/zang)

Edu Peeters (zang)    

Cyriel Devos (bas/zang)

Stanley van der Hoeven (gitaar/zang)The Rocking Players hebben een ruime ervaring in de muziek. Zo hebben zij reeds vele jaren in verschillende formaties gespeeld. Het absolute hoogtepunt van de band is dat zij Andy Tielman een aantal keren mochten begeleiden waarvan eenmaal in Spanje in het ‘Benidorm Palace’.


Zij treden regelmatig op bij diverse gelegenheden. Denk hierbij aan recepties, bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen / cafe’s, boottochten, beurzen, etcetera.


The Rocking Players hebben nu ook de Indische Feesten, Kumpulans en Pasar Malams ontdekt. Het plezier dat zij hier bij hebben is duidelijk terug te zien op het podium.


Jörgen en Stanley van der Hoeven hebben het gitaarspelen geleerd van hun vader Jim van der Hoeven die in The Rollers, The Weeds en The Hot Jumpers heeft gespeeld.

The Rocking Players


The Rocking Players


Repertoire:

Soul

Disco

Nederlandstalig

Poco Poco

Bruiloften

Bedrijfsfeesten


Contactpersoon:

Jörgen van der Hoeven

M: 06- 21 15 39 19Muziekfragmenten van

The Rocking Players

The Rocking Players - DEMO-90.mp3


Demo diversen


The Rocking Players - Sepanjang jalan-90.mp3


Sepanjang Jalan


E-mailadres: j.hoeven2@chello.nl